Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@23:20:13 GMT

ضرورت توجه و حمایت علمی از طب سنتی

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۸۷۱۵

معاون علوم پزشکی یزد با بیان این که ایران می‌تواند به عنوان برند طب سنتی در جهان تبدیل شود، گفت: توجه و حمایت علمی از طب سنتی نقش مهمی در ارتقای آگاهی صحیح ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر «امیر هوشنگ مهرپرور» در نشست خبری طرح بشیر سلامت در مورد رویکرد دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد طب سنتی، اظهار کرد: توجه علمی به طب سنتی یکی از مهمترین رویکردهای مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که امکان دخالت در اشاعه طب سنتی زیاد است، افزود: الان فرصت مناسبی است که ایران به عنوان برند طب سنتی در جهان شناخته شود.

معاون علوم پزشکی یزد برخورد علمی با طب سنتی را از جمله اولویت‌های اجرایی در این حوزه است، گفت: برای جهانی شدن طب سنتی به اثباط علمی نوین نیاز است.

این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: باورهای غلط طب سنتی، دیده مردمی اشتباه مردمی در مورد مصرف داروهای گیاهی و وجود باور غلط در مورد تقابل طب سنتی با طب مدرن از جمله تهدیدات موجود در این حوزه است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این که طب سنتی نقش مکملی در ارائه خدمات درمانی ایفا می‌کند، افزود: زمینه‌های ایجاد اعتماد بیشتر در مورد طب سنتی باید در جامعه ایجاد شود.

مهرپرور آموزش عمومی در مورد شیوه‌های صحیح طب سنتی و این که کدام روش درست و کدام روش اشتباه است از دیگر ضرورت‌های اجرایی در راستای ترویج طب سنتی در جامعه دانست و بیان کرد: حمایت از طب سنتی از جمله رویکردهای جدی دانشگاه علوم پزشکی است.

رییس موسسه تأمین درمان بسیجیان استان یزد با اشاره به اهمیت اجرای طرح بشیر سلامت در استان، گفت: کتاب طب سنتی با همکاری مشترک موسسه تأمین بسیجیان و انجمن طب سنتی ایران تهیه و تدوین شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر«ولی نوری زاده» در نشست خبری طرح بشیرسلامت با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های علمی و اجرایی اقشار مختلف بسیج از جمله ضرورت‌های اجرایی در این حوزه است.

وی در ادامه با بیان این که بازشناسی، تبیین و ترویج طب سنتی از جمله دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، افزود: تضمین تأمین سلامت جامعه با استفاده از قشرهای تخصصی بسیج در دستور کار موسسه تأمین درمان بسیجیان استان یزد است.

رییس موسسه تأمین درمان بسیجیان یزد با اشاره به وجود حواشی زیاد در حوزه طب سنتی، تصریح کرد: موسسه تأمین درمان بسیجیان با همکاری انجمن طب سنتی ایران کتاب طب سنتی با هدف یکسان سازی اطلاعات این حوزه در شش فصل تدوین شده است.

نوری زاده با بیان این که فرهنگیان در دوره آموزشی خود برای مدت 24 ساعت تحت آموزش قرار می‌گیرند، افزود: استان یزد به عنوان پایلوت کشوری 960 نفر از فرهنگیان را تحت پوشش قرا می‌دهد.

این مقام مسئول اظهار کرد: از هفته آینده کلاس‌های آموزشی فرهنگیان در راستای ارتقای آگاهی معلمان در حوزه طب سنتی با محوریت کتاب طب سنتی در استان یزد آغاز می شود.

وی پایان سخنان خود با بیان این که سبک زندگی نقش مهمی در شیوع بسیاری از بیماری‌های غیرواگیردار در جامعه ایفا کرده است، گفت: در کتاب طب سنتی موارد مورد نیاز در راستای ارتقای آگاهی پیشگیری از شیوع بیماری‌های غیرواگیر مطرح شده است.

رییس دانشکده طب سنتی اردکان با اشاره به ضرورت ترویج طب سنتی بین اقشار مختلف جامعه، گفت: ارتقای آگاهی عمومی مردم در مردم شیوه‌های صحیح طب سنتی یکی از اولویت‌های اجرایی در این حوزه است.

به گزارش ایسنا، دکتر«مجید امتیازی» در نشست خبری طرح بشیر سلامت، با بیان این که در حال حاضر هفت دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: در دانشکده طب سنتی اردکان 29 دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 24 نفر در حال تحصیل و مابقی فارغ التحصیل شدند.

وی دخالت افراد غیرمسئول در حوزه طب سنتی را از جمله مشکلات جدی در این حوزه دانست و افزود: ارتقای آگاهی مردم از شیوه‌های درست طب سنتی یکی از مهمترین و موثرترین اقدامات در راستای مقابله با ورود افراد غیر مسئول است.

امتیازی تصریح کرد: ترویج منطقی طب سنتی یکی از اولویت‌های اجرایی در این حوزه است که از سوی مقام معظم رهبری هم ابلاغ شده است.

رییس دانشکده طب سنتی اردکان در مورد آموزش اقشار مختلف جامعه، گفت: در مرحله اول اجرای طرح آموزشی طب سنتی 960 معلم ابتدایی استان یزد به عنوان پایلوت کشوری طی سه هفته تحت آموزش طب سنتی قرار می‌گیرند.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود ورود بسیج به بحث ترویج طب سنتی بین اقشار مختلف جامعه را از جمله اقدامات موثر در این حوزه دانست و بیان کرد: خوشبختانه در شرایط کنونی با حمایت وزارت بهداشت شرایط لازم برای ترویج طب سنتی فراهم است.

امیتازی با بیان این که طب سنتی و طب مدرن در حقیقت دو بال ارائه خدمات درمانی صحیح و کامل است، اظهار کرد: در برخی از بیماری‌ها طب سنتی هیچ جایگاهی ندارد و در برخی هم پیشرو تر از طب مدرن است.

وی در پایان با بیان این که در فرهنگ اسلامی هر چیزی در جامعه تابع ادب و آداب خاص خود است، خاطرنشان کرد: اگر افراد با بهره‌گیری از طب سنتی آداب خوردن و آشامیدن را بیاموزند و آن را رعایت کنند بسیاری از بیماری‌ها کاهش پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود